2104173842 Πραξιτέλους 149, Πειραιάς mosi_tsiar@yahoo.gr

Curtain bangs

Curtain bangs

 

Curtain bangs: Οι trendy αφέλειες που κολακεύουν κάθε γυναίκα

Ένα από τα top hair trends των τελευταίων σεζόν είναι αναμφισβήτητα οι curtain bangs. Οι συγκεκριμένες αφέλειες έχουν αγαπηθεί από τις γυναίκες, ενώ τις έχουν επιλεξει και πολλές διάσημες για να προσθέσουν όμορφο στυλ στην εμφάνιση τους.

Πρόκειται για μια ιδέα εμπνευσμένη από την ρετρό εποχή και την Brigitte Bardot. Αυτή η γυναίκα σύμβολο της κομψότητας, τις καθιέρωσε ως ένα άκρως θηλυκό χτένισμα, το οποίο αποτελεί ένα από τα κορυφαία γυναικεία κουρέματα για το 2022.

Οι συγκεκριμένες αφέλειες είναι στην ουσία αυτές που ανοίγουν στη μέση σαν κουρτίνα και πλαισιώνουν το πρόσωπο. Συνήθως είναι πιο μακριές προς τα πλάγια, φτάνοντας σε μήκος μέχρι τα ζυγωματικά ή και λίγο παρακάτω. Το τελικό τους σχήμα και μάκρος έχει να κάνει με το πρόσωπο κάθε γυναίκας και το τι της ταιριάζει περισσότερο.

Μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ένα χτένισμα χωρίς να είναι μια αλλαγή κουρέματος που σας δεσμεύει, καθώς είναι πολύ ευέλικτες στο styling. Ακόμη κι αν δεν σας αρέσουν, μπορούν να τραβηχτούν εύκολα στο πλάι σαν φράντζα και να μπλεχτούν με τα υπόλοιπα μαλλιά. Με αυτό τον τρόπο δεν θα είναι τόσο εμφανείς μέχρι να μακρύνουν, το οποίο γίνεται πολύ πιο γρήγορα από τις κλασικές αφέλειες.

 

Οι curtain bangs ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και δείχνουν εντυπωσιακές σε συνδυασμό με οποιοδήποτε κούρεμα, αλλά και τύπο μαλλιών. Δείτε μερικές προτάσεις για κομψά και μοντέρνα κουρέματα με αφέλειες κουρτίνα, καθώς και μια συλλογή από χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε για να τις αναδείξετε.

 

Διαβάστε το άρθρο στο www.beautetinkyriaki.gr

Πίσω